Jackie nem tartotta magát különösen szépnek, legalábbis nem olyan típiusú szépségnek, mint a hollywoodi dívák. De az igai szépség abból születik, ha az ember ismeri a gyenge és az erős pontjait. Mindig dús frizurát választott, hogy puhítsa a vonásait és optikailag hosszítsa filigrán alakját.
Jackie tudta, milyen fontosak a kiegészítők, és nem félt használni őket. Velük tette egyedivé a megjelenését, ruhái általában egyszerű vonalúak voltak. Az '50-'60-as évek volt a fejkendők fénykora, ma inkább kalapokkal játsszunk!
Nyaraláskor, vagy lazább programokon Jackie nem félt a legkézenfekvőbb, ugyanakkor elegáns megoldást választani: a copfot.
Nem baj, ha nagy, és az sem, ha sötét, bár biztos, hogy kissé sztárallűrös. Minden esetre, a grandiózus napszemüveg titokzatossá és kifürkészhetetlenné tesz.
Jackie sosem bízta a véletlenre, a megjelenése akkor is makulátlan volt, ha épp nem hivatalos eseményen vett részt. Az arcát mindig csak ápoltan, finom sminkkel engedte látni, és nagyon adott arra, hogy a rúzs passzoljon az adott ruhához.
Semmi sem emeli úgy az arc fényét, mint egy pár igazgyöngy fülbevaló vagy nyaklánc.
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább