Az Eighty Seven Park a Miami Beach-en, két park felett épül, zavartalan kilátással az óceánra.
Ökotudatos üvegszerkezet, mely tökéletesen passzol Djokovic "clean" életstílusához. A teniszbajnok ismert vegán, gluténmentes étrendjéről és fenntarthatóság iránti elkötelezettségéről.
Amikor arról besélt, miért választotta ezt a lakást, Djokovic kiemelte a nyugalmat és a békességet, amit nagyra értékel egy otthonban. Itt valóban el lehet bújni a vározs nyüzsgése elől.
Míg Djokovicék monacói otthonukban sem panaszkodhatnak a kilátásra, ez egy másik nagyságrend - és hozzájuk persze senki nem lát be.
A világ második legjobb teniszezőjének új lakásában három hálószoba lesz. A hullámok hangjával ébredni, és egyből a hatalmas kék vízfelületre látni - hm!
Ha esetleg társaságra vágynak, a Djokovic család emehet a közösségi napozó teraszra, természetesen medencével.
Tudtátok, hogy Djokovicnak több étterme is van, és könyvet írt az egészséges táplálkozásról? Ez az kortárs étkező terem ideális vendégségek, vagy nagy családi étkezések idejére.
Ahhoz, hogy az ember betartsa a szigorú egészséges étrend szabályait, elengedhetetlen egy konyha, ahol szívesen tölt időt. A lakások belső tereit az RDAI vállalat tervezte, akik az Hermés-szel való közös munkákról is híresek.
Miért ne vacsoráznának szabad téren a lakók, ha elég szép az idő (márpedig majdnem mindig szép)?
Ha kikapcsolódásra vágynak, a lakók az épület saját borbárjában is találkozhatnak.
De a tengerpatron is bármikor leguríthatnak egy italt.
Az épület két buja park fölött terebélyesedik, Djokovicnak bejárása lesz a rezidencia északi oldalán található privát kertbe is, amit a dán tájépítész cég, a West-8 tervezett.
"Inspirált a páratlan kiszolgálás, az exkluzív bejárás a parkba, a ház saját kertészei, valamint a kilátás a tengerre és a szárazföldre" - mondta Djokovic. "Ez mind a tökéletes életstílust nyújtja nekem és Jelenának".
"Tetszik az épület designja. Váratlan helyszín egy gyorsan növekvő környéken, ez nagyon vonzó volt számomra. Ez lesz az új pihenőhelyem".
Attól függetlenül, hogy a luxusépület a vízen fekszik, mint minden valamire való miami ingatlannak, ennek is van szupersikkes medencéje. Bárcsak egy napot eltölthetnénk a partján!
Akinek kedve szottyan, itt, az épület árnyékában is megmártózhat.
Amiből három és fél van - szeretnénk itt zuhanyozni!
És hogy mi a legizgalmasabb rész Djokovic új otthonában? Hát a lehetséges új szomszédok! Az Eighty Seven Parkot áprilisban kezdik építeni, és a világ luxusvásárlói készülhetnek, hogy a teniszcsillag közelébe költözzenek.
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább